30.5.2011

Maraton sukat



Villasukat, vaikka kesäkuu on vain kahden yön päästä. Juu-u, tälläkin hetkellä mulla on villasukat jalassa ja näillä keleillä pysyykin. Vanhan talon etuja, että saa käyttää villasukkia läpi vuoden. Meillä on kesälläkin, kylminä ja sateisina päivinä, alakerran lattiat niin kylmät, että viluvarpaani kaipaavat lämmikettä.

Näiden sukkien teko vaikutti maratonin juoksemiselta (vaikken ole sellaista ikinä juossutkaan ja tuskin tulen sitä koskaan tekemäänkään). Tein ja tein, mutta edistystä tapahtui kovin hitaasti. Jonkinlaista kyllääntymistä neulomiseen on ollut havaittavissa, vaikka nytkin on monenlaista ideaa mielessä.

Vihertävän sininen väri on jännä. En koskaan mainitse sen lukeutuvan lempiväreihini, mutta vaatekaapistani sitä löytyy kohtalaisesti ja useimmat ovat ahkerassa käytössä. Käsi vain nappaa tuon värisiä lankoja ja kankaita ostoskoriin.

Mallissa tehdään sukat peilikuviksi. En oikein tiedä, pidänkö sukista, joissa pitää "miettiä" kumpi tulee kumpaan jalkaan. Yleensä sukat vedetään päälle vauhdissa keskittyen pystyssä pysymiseen. (Ihan kuin mulla olisi aina niin kiire ;) ).





Lanka: Sisu
Puikot: 2,5 

Kävin ulkona ottamassa kuvat ja ihmeitä oli tapahtunut. Tulimme kaksi tuntia sitten sisälle vettävaluvina kädet jäisinä. Nyt aurinko paistaa ja ennen kaikkea MIKÄ LÄMPÖ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti