16.10.2011

Eripari raitaa


Perussukat syksyyn tiimalasikantapäällä. Neuloessa mietin, että pidänkö väreistä, mutta sukkien valmistuttua huomasin, että tykkään kovasti. Langan raidoitus näytti olevan hyvinkin epäsäännöllistä, joten en edes yrittänyt etsiä samaa aloituskohtaa molempiin sukkiin. Mielestäni näissä väreissä sukkien epäsäännöllisyys ei haittaa.

Lanka Jawoll Magic oli minulle uusi tuttavuus. Neuloessa lanka ainakin käyttäytyi varsin mukavasti. Kestävyys nähdään käytön myötä.
Haluan, että kenkien alle laitettavat sukat ovat mielummin hieman kireät kuin löysät. Näissä menin kyllä aivan rajoille siinä, että onko kyseessä kireät vai liian pienet sukat. Voi olla, että tämä hieman lyhentää käyttöikää. Voihan sitä tietysti laittaa sukat pingottumaan ja katsoa tapahtuuko venymistä.

Pingottamisen olen viime aikoina tyystin unohtanut, vaikka takaraivossa onkin tietämys sen hyödyistä :-). Muutama kolmiohuivikin tuolla on odottanut yli vuoden vuoroaan. Minäkö laiska? Yritän ryhdistäytyä, koska kohta villahuiveille on totisesti käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti