19.7.2011

viimeinen pari uunista ulos

Punahilkat käytettiin loppuun, mikäli kuosi ei enää ensi kesänä miellyttäisikään. Kangasta riitti vielä näihn mekkoihin ja yhteen neliöpipoon, josta ei ole kuvaa.

Tini vanhemmalle koossa 110/116. Mieleinen on heiluvan helmansa ansiosta. Keltainen trikoo Ikasyrilta, kuten punahilkka-kangaskin.



Nuoremmalle mekko omalla kaavalla/kaavattomuudella. (Hiha- ja pääaukkoihin mallailin neuvoa-antavasti etanamekkoa). Tuosta oman kaavan käsitteestä voisi kirjoittaa rivin, jos toisenkin. Pääaukosta tuli o- ja v-aukkojen välimuoto, ei kovin onnistunut sellainen.



Vielä itselle kesämekko, jonka tein jo alkukesästä. Jäänyt vain laittamatta tänne. Tämä tehty laittamalla lempitrikoomekko kankaan päälle. Yksivärinen mekko vaati trikookukan koristeeksi.
Kangas Lasten metsolalta.

Tässä varmaankin oli tämän kesän vaatteet. Muutamalla mekolla neidit ovat kesän tähän asti viettäneet. Esikoisella lemppari on ollut Me and I:n turkoosiperhosmekko viime vuodelta, etanamekko on ollut toinen jatkuvassa käytössä ollut vaate. Nuorempi kelpuuttaa kaikki trikoiset mekot, puuvillaiset riisutaan heti pois.

Nyt lomalle ja sitten ajatukset ja tekemiset ovatkin jo syksyssä :) Vaikka intiaanikesäkin maistuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti