12.1.2013

Kopiointia


Kun näin nämä mekot Novamelinan blogissa, mun oli pakko saada samantapaiset värikkäät ihanuudet omille lapsillenikin. Kangas jäi niin kummittelemaan mieleeni, etten pystynyt kuvittelemaan näitä muusta kankaasta.
Mielestäni onnistuivat hyvin, ei toki esikuvansa veroisesti. Mekkotehtaan kaavat ovat huippuja. Kuopukselle tuli liian iso kaula-aukko, kun lähdin itse säätämään. Myös hihat ovat liian pitkät, mutta se on onneksi itsestään korjautuva vika, ellei korjausompelu huvita. Nämä olivat viimeiset ompeleet, jotka syksyllä sain aikaiseksi ennen totaalista fyysistä uupumusta. Sen jälkeen vietinkin aikani kolmiossa työpaikka-sohvan pohja-sänky.
Päälle mekot on kelpuutettu tasan kerran äidin pakotettuna, päiväkodin valokuvaukseen. Luotan siihen, että ne kaivetaan aktiivikäyttöön jonain päivänä tai ainakin mieleni piristyy joka kerta, kun käyn tyttöjen vaatehuoneessa.
Näihin innostuin väkertämään nappeja. Olin todella yllättynyt, kuinka koukuttavaa puuhaa se oli. Tytöt saivat itse valita mieleisensä.







Kaava: Mekkotehdas-kirja
Kankaat: Rosa og Malikasta
Pitsit: Tikata
Nappitarvikkeet: Nappikauppa Punahilkasta

(Joo, vähän on jäänyt lankoja roikkumaan, mutta välillä on kuvattava silloin, kun assarit ovat vähänkään yhteistyöhaluisia. Olemme yrittäneet luopua kuvauspalkoista...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti