15.4.2011

Onko näkynyt?

Mihin se meni ja mistä se tuli? Energia nimittäin. Tuntuu, että kaikki aika ja tarmo menee kotona pinojen siirtämisestä paikasta toiseen. Kevätaurinko paljasti PALJON likaa ja lokaa. Pikkuhiljaa olen yrittänyt siivoilla. Käsityöt olleet yhtä pikkuhiljaa vaiheessa. Silmukka silloin, toinen tällöin.

Muutama pipo kuitenkin valmistui viime viikonloppuna veljen tytöille Mikunlokin hyvällä ohjeella . Neidit saivat itse valita kankaat ja minä toteutin. Pöölöhattu on tosi lörppä, mutta toiveessa oli, että takahiipan pitää olla piiiiiitkä. Pipojen ompelu on kyllä mukavaa ja palkitsevaa, kun valmista tulee hetkessä.




Mato itselle

Pikaisesti kävin Menitassa muutama viikko sitten hakemassa lankoja. Oli muutama minuutti aikaa ja nappasin nopeasti sen kummemmin ajattelematta pari kerää kivan väristä lankaa omaa kevätpipoa varten. Jo aiemmin olin päättänyt, että neulon itselleni WURM :n (ravelry linkki).
Neuloessa oli usko kovalla koetuksella, että hatusta tulisi sopiva, tai että ikinä sitä käyttäisin. Sitkeästi jatkoin loppuun saakka ja nyt tykkään isolla Teellä. Vasta sovittaessani valmista hattua, paljastui minulle hatun nerokkuus. Pöydällä hattu näyttää kaikkea muuta kuin kivan näköiseltä. Tykkään, että hattua voi muunnella päässä eri malliseksi. Langan paksuus vain mietityttää, voi olla jo viikonloppuna liian kuuma :)
Lisää kuvateksti




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti